Friday, 25 January 2013

mereka - MEREKA -mereka



atas permintaan
aku tulis lah pasal "dieorang" nie..
(serta terpaksa..)
hehehehe..

aku saja suruh depa nie usya blog aku..
last-last depa suh aku tuligh pasai depa..
hahaha..

rindu pula na cakap utara..
tp takot ada yg ta paham..
mcm dua orang yang aku na lulis nie..hehehe

yang petama nie 
aku panggil UCU..
Abdillah namanya..
ada ornag suh tanya..
nak panggil die ADI boleh ta??

hahaha.. mana lah ceq tau..

aku kenal die ni dari pakcik comel..
die dok selalu cerita pasal si ucu nie..
lama-lama aku rasa nak kenal die..
ye la kan..
dah selalu dengar cerita..


die ni kawan baik pakwe aku..
sangat-sangat rapat..
lebih kurang bini PERTAMA nya..
hahahaha
aku ni baru gf die je..

kalau aku hilang pakcik comel,
aku tau dia kat mana..
mesti dengan si ucu ni..


kadang-kadang aku pernah terfikir nak kidnapp mamat ni..
ye la kan.. sapa tak jelez tengok keakraban mereka berdua nie..

ucu ni kelakar orangnya..
sempoi..
cakap pon agak tak berCOVER sikit..
tapi aku selesa dengan dia..
die ni pendengar yang baik
kalau ada masalah, leh cerita kat die..
die akan cuba tolong aku..
walaupon kadang-kadang ta masuk akal cadangannya..

he is a good guys..
sapa yang dapat die..
untung la...
for your information,
die nie SINGLE!
hahahaha
menyempat!

yang kedua nie iwan..
aku pon ta berapa kenal sangat..
baru mula nak rapat..
pakcik pon selalu gak cerita pasal die nie..
die kata orang nya baik..


aku teringin nak kenal...
ye lah..
kawan aku, kawan die gak..
kawan die, kawan aku gak,..
something like that lah!

same gak dengan ucu..
selalu lepak dengan pakcik comel..
tapi ta jarang lah dengar cerita pasal die..


mereka-mereka nie selalu bersama
cerita, rahsia selalu di kongsi bersama..

ucu pernah cakap
"kami buddies, takkan terpisah"


aku harap persahabatan antara kau orang KEKAL
sampai bila-bila..
AMMMIIINNN

thanks you guys..
coz sudi terima aku jadi kawan kau orang..

maaf kalau ada tersalah tulis pasal kau orang
THE END!






 *yang dua dari tengah tu next time aku cerita..
hehehe




No comments:

Post a Comment