Friday, 25 January 2013

wonderfull girl! one in a million!



HOHOHI...
aku na cerita pula pasal sorang kawan aku nie..


namanya Nurul Izzaty..
kite orang ni sama-sama main LAWN BOWLS..
bahasa melayunya, bowling padang..
ta pemes pon sport nie..

tapi sebab sport ni lah kite orang start rapat..
aku mula menceburi sport ni dari form 2 lagi..
zaty ni lah yang pakse aku..
aku memang tatau ape2 sal sport ni..


tapi die bagi semangat kat aku..
die kata aku boleh!
so, aku mula lah berjinak-jinak dalam bidang nie..
semua ni sebab zaty..


first time masuk tournement,
kite orang satu bilik..
hari first game,
kite orang excited sangat!
samapai ta boleh tidur..

pagi-pagi buta jejalan sekitar padang..
konon nak tengok pengalaman..


disebab kan lawn bowls lah kite orang terlibat dalam program SUKMA..
jujur aku cakap,
kat situ lah aku lebih kenal zaty nie..
aku kenal siapa dirinya..




orang yang aku ingat garang dan belagak,
rupanya seorang yang KELAKAR..
gile-gile..
dan yang paling penting,
AKU SELESA dengannya..
hehehe


zaty ni orang yang sangat kuat semangat!
seronok kalau lepak dengan die..
kalau bab hafal meng hafal,
die lah yang paling tip top!


aku kalau lepak dengan die mesti asik nak tergelak je..
die suka buat lawak..
lagi satu..
kalau cerita sal impian,
memang sampau tahun depan lah tak habis..

aku sayang sangat kat kawan yang macam 
Nurul Izzaty ni..
ONE IN A MILLION

love you, sahabat!
sori kalau ada yang terlebih atau terkurang ya..


*ni cuma kawan saja.. tiada kaitan atau perhubungan..
(hehehehe.. manalah tau orang salah anggap)



No comments:

Post a Comment