Wednesday, 22 May 2013

MELAMPAU! !


assalamualaikum..
lame tak menulis..
sibuk dengan STPM

hari nie, aku dah mula merdeka..
haha
tapi masih ada satu sem lagi.. hehe

tadi tiba-tiba teringat Nadia..
then call lah dia
lepas tu timbul pulak cerita pasal coach..

dia nak CURI player Kuala selangor..
WHAT?
NO WAY lah kan..

penat cikgu aku bentuk team..
suka suka je dia nak main tarik player..
sangat melampau!

dia dari daerah Hulu Selangor..
bawak lah budak dari sana..
kerjanya tak habis menyusah kan cikgu aku..

pantang betul aku bila timbul isu nie..
malu lah wey..
kalau aku dah lama aku duduh Hulu tu tak keluar keluar..

eee... bengang betul aku,..
spoil aku punya mood cuti je