Thursday, 11 July 2013

mari mendaki

assalamualaikum..

lama tak menulis..
hehe
exam sem dua dah lama selesai

sekarang dah masuk sem tiga..
senior sem..
muahahaha
dah boleh belagak up..
haha

masuk sem tiga nie tersangatlah banyak projek yang nak kena handle..
almaklum lah..
sem last..

baru-baru nie satu kelas aku pergi kaji bukit..
mula-mula memang lah dengar tak best..
TAPI
bila dah sampai kat tempat tu..
TERUJA sangat nak memanjat bukit..
konon nya lah...

sangat lah cantik tempatnya..
turun je bas, terus lari ke kawasan bukit..
masing-masing keluarkan KAMERA
nak bergambar..

 ni baru nak mula mengukur cerun bukit

 time nie aku excited nak memanjat bukit

sempat lagi bergambar 

okey kita mulakan mengukur cerun bukit

menunggu orang diatas beri arahan

cantik kan tampatnya...

makcik fara excited nak memanjat bukit



lepas memanjat bukit, kena kaji pulak tebing-tebing cerun kat tepi jalan raya

dalam LONGKANG pun nak bergambar.. hahaha

panjat time! amacam, ada gaya tak?

fuuhhh! penat.. bergaya kejap!




okey lah.. sekian..
terimakasih


2 comments:

  1. amik course geomatik ke? hehe, adik sy dip dlu pun amik course yg sama, ukur tanah kat jirat cina la..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh.. tak lah.. ni baru STPM module baru..
      subjek geografi..
      oh ya.. mcm best je ukur tanah..

      Delete