Monday, 25 November 2013

welcome to twitter

Assalamualaikum...
Hari ni gamak nya tido lewat lah....

Hari pn dah nak siang.. kuikuikui...

Dan sekarang aku tgh bg sedikit ilmu bertweet kat sorg kawan aku ni...
Bertweet tu seronok la..

Tp yg c seronoknya bila x ad internat...


Teeeetttttt


Tu betul.....

Memang mati kutu kalau x ad 
internet

Sekarang ni mmg semuanya pakai internat... 
Nak mohon kerja kena isi borang online 
Nak slip gaji kena online baru boleh print 

Semua tu kalau x ad internat mcm ne nk buat semua tu???? 

Apa apa pun.. 
Aku ni dah lari dari tajuk 

Aku ajar kawan aku ni buat acc twitter.
Dah mcm ne nak guna,. 
Bisan gak selalu guna fb je..
So.. x salah kan cuba baru 
Apa apa pun.. welcome tutwitter 

Sekian

Sunday, 24 November 2013

dugaan demi dugaan


D U G A A N

sayang atau cinta / hati vs tanggungjawab


dugaan..
memang senang nak diungkapkan..
tapi payah nak tempuhi

tak semua apa yang kita ingin
apa yang kita impi kita akan dapat

"satu kebahagiaan perlukan PENGORBANAN"

tu yang aku pegang

bagi aku..
aku terlalu muda untuk berdepan masalah ini..

tapi..
kalau cinta yang aku terpaksa pilih..
aku terima..

kalau pengorbanan yang aku pilih..
terpaksa aku hadapi

aku hanya mampu berdoa..
:')

khas untuk mu

assalamualaikum..
lama tak menulis 

post ni dibuat khas untuk seorang insan yang aku sayang..
*p/s oppsss.. bukan pakcik comel ye

dulu aku ada tulis pasal kawan baik aku
yang dah macam twin aku..

namanya si sensor kan..
huhu

baru-baru ni aku ada sakit kan hati dia..
tu yg aku rasa lah..

walaupun aku x ad niat pn nk buat mcm tu

bila aku baca semua yang dia luahkan..
aku terasa mcm aku nie manfaatkan dia..
terasa aku ni jahat sangat

sepanjang kami berkenalan
dia sikit pn x pernah sakitkan hati aku

TAPI...

aku?

aku tak nak lepas ni friendship kami terjejas..

aku harap dia faham apa aku rasa

walau apa pun pilihan yang aku pilih.. 
aku harap kita still mcm dulu
till end of my breath..

kawan..
semoga sihat selalu
dan semoga kau selalu bahagia dipelihara yang maha esa

i love you! :)