Monday, 25 November 2013

welcome to twitter

Assalamualaikum...
Hari ni gamak nya tido lewat lah....

Hari pn dah nak siang.. kuikuikui...

Dan sekarang aku tgh bg sedikit ilmu bertweet kat sorg kawan aku ni...
Bertweet tu seronok la..

Tp yg c seronoknya bila x ad internat...


Teeeetttttt


Tu betul.....

Memang mati kutu kalau x ad 
internet

Sekarang ni mmg semuanya pakai internat... 
Nak mohon kerja kena isi borang online 
Nak slip gaji kena online baru boleh print 

Semua tu kalau x ad internat mcm ne nk buat semua tu???? 

Apa apa pun.. 
Aku ni dah lari dari tajuk 

Aku ajar kawan aku ni buat acc twitter.
Dah mcm ne nak guna,. 
Bisan gak selalu guna fb je..
So.. x salah kan cuba baru 
Apa apa pun.. welcome tutwitter 

Sekian

No comments:

Post a Comment