Tuesday, 24 June 2014

pengalaman baru

assalamualaikum
macam macam hari ni jadi.
dpt aku tngok dgn mata kepala sendiri.

subhanallah..

apa apa pun semua tu tak mematahkan smgt aku untuk trus berjuang.
ececah...
acah acah kuat je.

setiap yg berlaku pasti ada hikmahnya.

Allah maha bijaksana.
DIA takkan uji hambanya dgn ujian yg x mampu hambanya tanggung.

congratulations kpd pasangan yg baru bernikah tadi.
semoga berbahagia dan sihat selalu.
:)

tadadada..
p/s : meh sini i jd pengapit uolls okey.

Monday, 23 June 2014

something wrong

semenjak dua menjak ni aku x tau kenapa dgn aku ni?
i lost my self.

aku jadi serabut.
malas keluar rumah.
nak spent time 100 percent kat rumah.

and my body getting week.
senang cerita dah x terurus

kenapa dgn aku ni??

cara aku mcm dah mengalah.

aku kena kuat harungi hidup aku.
bnyak benda aku kena buat.

tapi . . .

Sunday, 22 June 2014

AWAK

Assalamualaikum
tak lama lg msuk ramadhan.
alhamdulillah.
aku dikelilingi org2 yg aku sayang.

terutama parents dan fmly.
tak lupa, my sunshine.

mcm mimpi kan?
semua ni jadi merubah 100% hidup aku.

buat masa ni aku perlu jaga betul2 hati aku.
supaya sejarah dulu x kan berulang lg.

doakan yang terbaik untuk aku ye...

and awak,
jaga diri di sana.
kerja elok2.
jaga hati.
jaga iman.
jaga segala-galanya.

kte tnggu kepulangan awak.

-petikan kata2 dia-
"kte pergi cari rezeki. nk kumpul duit. nk beli banglo, Ferrari, cincin lg . . . . "