Sunday, 3 March 2013

meRASA, terTELAN, meNELAN CLOROX!


Assalamualaikum..
Alhamdulillah hari ni sihat je..

kata orang kalau nak buat baik nie jgn menunjuk..
nanti tak ikhlas jadinya..

aku pon cuma memahaminya..
ok..
hehe

hari ni tergerak hati nak cuci telekung..
jadi, aku pn merajinkan diri ke tandas..

sebelum mula, 
kena cari dulu barang-barangnya..

aku tnya lah mak aku..
"mak, ada nampak clorox ta?"

mak "ada, bawah singki"

aku pn mengokey kan diri..
p ambik itu clorox..

mulalah merendam telkung tu..
mak n abah pon keluar g anta adik kat asrama..

apa lgi.
aku pn bersiap, n capai motor..

sampai rumah je aku teringt barang yang aku rendam tu..
apa lagi.. 
pi angkut,
masuk dalam mesin..

dengan konfidennye aku masukkan..
dengan ta sengaja
air clorox tu terpercik masuk DALAM MULUT aku!!!
OH NO!

cuba bayangkan ape rasanya..
sampai sekarang terkulat-kulat aku rasa clorox..

harap ta ada kesan sampingan
amin

2 comments:

  1. hai dear..its okay... xde akan kesannya kalau cuma percikan air..masa zaman kebodohan aku dulu,pernah minum clorox tu satu penutup kecil botol mineral,gile sangat le time tu. nasib xde apa2,efeknya cuma aku muntah banyak2 then muka aku berubah jadi macam katak puru haha(sebab bengkat sangat)..hodoh sangat2!! itupun sebab perkara bodoh iaitu CINTA..hehe but finally aku kawin jugak dengan dia..huhu (ehem..sori le kalau panjang sangat komen aku nie..hihi) but nex time,hati2 k... do follow me,saya dah follow awak. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA.. cam tu pulak..
      ikut sangat hati kot..
      tahniah.. panjang jodoh tu namanya.. :)
      ok.. done follow

      Delete