Wednesday, 20 March 2013

Segmen Nabeel Fikree Mencari Bloglist



Assalamualaikum...




Nabeel Fikree sedang mencari bloglist untuk bulan Mac dan April iaitu pencarian bermula dari 19 Mac 2013 hingga 11:59 malam 21 Mac 2013 nanti.


Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog NabeelStories.com.
  2. Buat satu entri bertajuk Segmen Nabeel Fikree Mencari Bloglist
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link entry pada ENTRY INI sahaja

Harap segmen ni mendapat sambutan.

Jumlah peserta yang akan di pilih untuk masuk ke dalam bloglist bergantung kepada penyertaan anda.


.

Tuesday, 19 March 2013

BLOG DIREVIEW!!!!

haha
batak ..
thanks 

dalam postnya 
"

Review Blog Pemenang Segmen 1st Giveaway by Ckod-ckodok

"

terharu kejap...huhu

Thursday, 14 March 2013

wish me LUCK!


ESOK HARI PENTING!!!!
esok pertandingan nasyid..
hehe

anjuran ASTRO
doakan kumpulan kami berjaya ye..

kalau menang boleh bayar yuran-yuran yang tertangguh..
hehe


Monday, 11 March 2013

SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN




banner kat atas nie comelkan kadang2...
hahaha
jom join segmen kat atas..

nak joi,
klik banner atas nie..
marilah kita beramah mesra ye..hehe

mangsa tag!!!!
(jom join kawan-kawan)

Thursday, 7 March 2013

"yaya craft giveaway"




hari ini na join GA ni lah..
moh le kita meramaikan..

na koin? klik banner atas..


:: AWESOME ::

Wednesday, 6 March 2013

1st GiveAway by Ckod-Ckodok



okey..
ni first giveaway untuk hari ini..
saja je nak menjoinkan diri



mai la join sekali..
kita bagi support untuk bloger ckod-ckodok

klik pada banner comel di atas..

Tuesday, 5 March 2013

Segmen SS Mencari Bloglist




joim join segmen awesome nie..
hehehe
ringankan tangan anda..
:)

nak join?? klick banner..

HADIAH :
bloglist selama SETAHUN  x 10 pemenang

Monday, 4 March 2013

SEGMEN : MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG CINTA ITU INDAH



segmen ke dua..
mood baik nak join..
aku budak baru
baru ada 7 follower je..
kesian..hehe

nak join! klik banner

"SEGMEN: FARAH SYAMIMI MENCARI BLOGLIST"


assalamualaikum
hari ni tergerak nak join segmen ini.

saja ja nak meramaikan
hehe



kepada sesiapa yang berminat nak join.. 
sila klik pada banner kunin di atas..

selamat beramal..

Sunday, 3 March 2013

meRASA, terTELAN, meNELAN CLOROX!


Assalamualaikum..
Alhamdulillah hari ni sihat je..

kata orang kalau nak buat baik nie jgn menunjuk..
nanti tak ikhlas jadinya..

aku pon cuma memahaminya..
ok..
hehe

hari ni tergerak hati nak cuci telekung..
jadi, aku pn merajinkan diri ke tandas..

sebelum mula, 
kena cari dulu barang-barangnya..

aku tnya lah mak aku..
"mak, ada nampak clorox ta?"

mak "ada, bawah singki"

aku pn mengokey kan diri..
p ambik itu clorox..

mulalah merendam telkung tu..
mak n abah pon keluar g anta adik kat asrama..

apa lgi.
aku pn bersiap, n capai motor..

sampai rumah je aku teringt barang yang aku rendam tu..
apa lagi.. 
pi angkut,
masuk dalam mesin..

dengan konfidennye aku masukkan..
dengan ta sengaja
air clorox tu terpercik masuk DALAM MULUT aku!!!
OH NO!

cuba bayangkan ape rasanya..
sampai sekarang terkulat-kulat aku rasa clorox..

harap ta ada kesan sampingan
amin

Friday, 1 March 2013

buddies


assalamualaikum..
dah lama ta bukak blog..
sempat bersawang kejap..

minggu ni sangatlah tegang..
banyak pula masalah datang

dan yang paling penting,
TAK DAPAT JUMPA UCUK SAYA

sangatlah sedih..

nak lepaskan stress,
ajak lah member jalan-jalan pusing kampung..
hehe

tak nak cakap banyak..
tengok je lah gambar-gambar ni ye...

























hasib lah... kul 7.15 petang barulah sampai rumah..
betul-betul berjalan nie..hehe


ok lah.. terima kasih

.......


aaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


aku serabut!!!!