Friday, 24 April 2015

25 april 2015 yipppiiiiy

25 april
masa aku taip ni  tepak pukul 12 tgh malam

dah 29 hari lagi majlis aku nak berlangsung

hemmmm
biasalah
makin nak dekat makin banyak dugaan

darah manis konon nya

aku tak tau la,
lagi nak dekat lagi banyak masalah

aku pun bukan jenis yang havy thinking pasal masalah ni
sejam dua je boleh tahan
lpastu aku mula buat bnda2 yg boleh buat aku lupa
dan akhirnya aku okey balik
waras balik

aku ni jenis baran yang senyap senyap

tapi aku suka marah tapi act mcm tak ada pape
sindir makan dalam

tapi kali ni aku mcm x bersmngat nak buat papa.
padahal kul 3 ptg nanti rombongan parents dia nak dtg berbincang pasal wedding kami

but,
aku lost my mind
merawang rawang fikiran aku
mungkin aku sensitif sgt kot

nasib la bakal laki aku dpt bakal bini yang kurang mcm aku

org nak dtg rumah msti lah standby mcm2.
lg2 pasal keadaan rumah

hehe

aku rasa mcm x boleh tidur
tapi bdn super duper penat
mata dan otak still cergas
harap aku okey

dah la kot.
buat si dia,
hati2 memancing
jgn pancing perempuan dah la.
jealous i
hihi

Thursday, 16 April 2015

mimpi

assalamualaikum

aku ada mslh dgn mimpi ni
lately aku kerap mimpi
semua mimpi dlm pasal baby

tak tahu kenapa.
bukan dua tiga kali
lebih drpd tu lagi

aku on clueless sgt pasal bnda ni
bkn aku ni niat nk fikir bnda tu je
tapi bnda ni x sengaja mengganggu fikiran aku

ad mmpi tu yg baik
ad yg buruk
wallahualam lah
aku tak dpt tafsir kan

yg aku percaya qada' qadar aku je

kalau ada yg boleh jelas kan, aku harap sgt boleh maklumkan kt aku

Friday, 3 April 2015

one step closer

hemmmphhh

patutnya aku bahagia.
gembira.

tapi.....

aku tak tahu kenapa aku rasa mcm kosong je
bahagia tu aku rasa mcm kejap je

mungkin aku yg feeling lebih kot.
mungkin lah...

rasa mcm aku sendiri je
tak ada siapa nak faham dan layan apa kemahuan aku

salah ke aku minta apa yg org lain dapat

cuma lebih sikit perhatian
faham kemahuan aku
aku tak minta banyak
sikit pun jadi lah

nmpak x aku tak reti bersyukur kan?
hahaha
tapi tu kemahuan aku

aku tak paksa.
tapi aku harapkan itu

eh
aku kan dah besar.
tak elok lah minta bukan bukan

okay lah.
gtg
sys

Monday, 30 March 2015

aku benci!!!!!

sumpah rasa sakit hati ni tak tertahan

benci!
benci!

sampai hati
hari-hari hati ni ditoreh toreh

aku tak tau mana perasaan sayang tu

terasa mcm org bodoh je

ujian kali ni terlalu besar untuk aku bersendirian

tak pe lah
aku tak perlukan org lain
aku boleh tanggung sendiri

silap salah dari aku
aku yg terlalu ikut sgt hati
mudah sgt tergoda

tak fikir panjang

balasan ni namanya
aku redha..